Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Χρυσή Αυγή: Θα κάνουμε Τσίπρα και Γλέζο με τα κρεμμυδάκια

Απειλούν με τις δημοσκοπήσεις σκέψου με τις εκλογές

Η πολιτική των τελευταίων είκοσι  ,τουλάχιστον ετών ,έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε οικονομικό αδιέξοδο και τους Ελληνες στη φτώχεια .την ανέχεια και στις αυτοκτονίες .
Μίζες κλεψιές προμήθειες είναι καθημερινά στις ειδήσεις και όλα αυτά ειναι η αιτία ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .Ολα αυτά έχουν και σαν αποτέλεσμα να ανεβαίναι στις δημοσκοπήσεις η ΧΑ που με προσωπείο  ρομπέν των φτωχών προσπαθούν να καλύψουν το πραγματικό τους πρόπσωπο που δεν είναι άλλο απο αυτό του χίτλερ .


Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή.
Αφορμή υπήρξε η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Ant1 για το εάν πρόκειται να δεχτεί να συνομιλήσει με τη Χρυσή Αυγή στο ίδιο τραπέζι.
"Δεν έχω την πρόθεση να ανταλλάξω συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους", απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Αμέσως μετά στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δημοσιεύθηκε η απάντηση τους.
"Του οφείλουμε συνεπώς την απάντηση, που η έλλειψη δημοσίου βήματος, μας στερεί τη δυνατότητα να του τη δώσουμε κατά πρόσωπο, όπως του αξίζει:
Καίτοι μη βρώσιμος, ως νερόβραστος, ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας έχει δίκιο να μας φοβάται. Διότι πολύ σύντομα, του υποσχόμαστε ότι εντός Βουλής θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια.
Και αυτόν και τους ομοίους του και το ίνδαλμά του, τον κρονόληρο Μανόλη Γλέζο, εμετικό υμνητή του τυράννου των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, Εμβέρ Χότζα, που εβδομήντα χρόνια τώρα εμπαίζει τον ελληνικό λαό με την δήθεν αντιστασιακή παραμύθα του".
πηγή :news 247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου