Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Αντιφασιστική πορεία στην Πάτρα

Αντιφασιστική πορεία στην Πάτρα


«Όλες και όλοι εμείς: που παλεύουμε για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και να διώξουμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, που βγαίνουμε κατά χιλιάδες στους δρόμους και τις πλατείες, με τις απεργίες, τις καταλήψεις και τις διαδηλώσεις μας αψηφώντας την βάρβαρη καταστολή των ΜΑΤ και των χημικών,  που παλεύουμε για να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας από την επίθεση των εργοδοτών, των τραπεζιτών και των διορισμένων κυβερνήσεών τους



Στον αγώνα ενάντια στην τρόικα, την κυβέρνηση, την ΕΕ, την κρατική καταστολή  και όλο τον μηχανισμό που υπηρετεί την αντιδραστική στροφή του πολιτικού συστήματος. Θέλουν να πνίξουν την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε αλλιώς, που μεγαλώνει μέσα στον λαό.  
Ενάντια στις φασιστικές συμμορίες που μέσα σε περίοδο κρίσης προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι απειλώντας τις ελευθερίες όλων μας. Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής όσο και να μεταμφιέζονται σε «αντιμνημονιακούς πατριώτες» δεν είναι παρά συνεργάτες του κράτους και της αστυνομίας, υπηρέτες του κεφαλαίου και των εργοδοτών κατά των αγώνων του εργατικού κινήματος και της αριστεράς. Είναι οι ομογάλακτοι του Χίτλερ και του Ολοκαυτώματος, οι απόγονοι των κουκουλοφόρων ταγματασφαλιτών της Κατοχής, οι αμετανόητοι νοσταλγοί της Χούντας. Οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες. Πρέπει να τους σταματήσουμε!Οι φασίστες  αποθρασύνονται από την επίθεση της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κατά της αριστεράς, του εργατικού κινήματος, των κινημάτων αντίστασης ανυπακοής. Από την υπουργοποίηση ομοϊδεατών τους  (όπως ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης), με την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του «τεχνοκράτη» πρωθυπουργού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου