Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Μ.Χρυσοχοίδης: Εκλογές την Ανοιξη του 2013

Μ.Χρυσοχοίδης: Να επιμηκυνθεί η θητεία Παπαδήμου έως την Ανοιξη του 2013 
 "Κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι προσηλωμένος στο καθήκον του. Στην Ευρώπη χαίρει εξαιρετικής φήμης. Θεωρώ ότι τον χρειαζόμαστε και στην επόμενη εκλογική περίοδο" σημειώνει ο Μ. Χρυσοχοίδης σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt




 
 Υπέρ της παράτασης της θητείας του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, για έναν χρόνο τάσσεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ως Υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ακόμη, χαρακτηρίζει "ορθή" μία επιμήκυνση της κυβερνητικής θητείας έως την Άνοιξη του 2013.

Κατά την εκτίμηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έως την Άνοιξη του 2013 "η χώρα θα έχει σταθεροποιηθεί και "οι άνθρωποι θα έχουν κατανοήσει πόσο απαραίτητα ήταν τα επώδυνα μέτρα. Διαφορετικά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να έχουμε μια κυβέρνηση με πολλά μικρά κόμματα και πολλές ακραίες θέσεις", σημειώνει. "Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά" και "τον χρειαζόμαστε και στην επόμενη εκλογική περίοδο", σημειώνει….
Αναφερόμενος στις επικείμενες εθνικές εκλογές, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημειώνει, πως "οι κοινοβουλευτικές εκλογές στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου δεν διευκολύνουν την κατάσταση".
"Με αυτόν τον τρόπο χάνουμε πολύ χρόνο, τον οποίο δεν έχουμε. Στην κατάσταση μας μετράει κάθε μέρα. Δεν χρειαζόμαστε περιπέτειες μέσω πρόωρων εκλογών, χρειαζόμαστε γρήγορες μεταρρυθμίσεις. Δεν θα ήταν αντιδημοκρατικό εάν επιμηκυνόταν ο χρόνος θητείας του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου", προσθέτει και καταλήγει:
"Κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι προσηλωμένος στο καθήκον του. Στην Ευρώπη χαίρει εξαιρετικής φήμης. Θεωρώ ότι τον χρειαζόμαστε και στην επόμενη εκλογική περίοδο".
πηγη :ημερησια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου