Τρίτη 15 Μαΐου 2012



ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΕΝΩΝΟΥΝ  ΤΟ ΡΟΚ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…) ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ !


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ….. (αν ακουσετε τριξιματα μαλλον θα είναι ο Τζιμ Μορισον , η Ο Χεντριξ….(που ηταν και μαυρος!!!))


Εξελέγη βουλευτής με τη "Χρυσή Αυγή" ο άνθρωπος που χθες προκάλεσε πανικό με την κραυγή που έβγαλε στους δημοσιογράφους προκειμένου να σηκωθούν πάνω για να τιμήσουν το Μιχαλολιάκο.
Πρόκειται για τον μπασίστα ενός hardcore black metal ελληνονορβηγικού συγκροτήματος με το όνομα "Naer Mataron".
Αυτή η φιγούρα εκλέγεται τρίτος στην Β' Αθηνών μετά από το Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια με τη "Χρυσή Αυγή".
Για όσους δεν γνωρίζουν, το black metal ένα είδος "μέταλ" μουσικής με ρίζες από τις σκανδιναβικές χώρες το οποίο έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές με το σατανισμό.
Ο Γιώργος Γερμενής διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής με προσωπική απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο.
Από εκεί ήταν περίπου αναμενόμενη η υποψηφιότητά του για βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα κατάφερε να εκλεγεί τρίτος.

 

Οι εξηγήσεις που έχουν δοθεί για την άνοδο των φασιστοειδών είναι πολλές:

αύξηση εγκληματικότητας ως συνέπεια των πολιτικών του Μνημονίου, ανεπάρκεια κρατικού μηχανισμού ως προς την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, ανασφάλεια των μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων, υποβάθμιση ζωής στο κέντρο της Αθήνας, πλήρης αναξιοπιστία των δυο μεγάλων κομμάτων, διάχυση ρατσισμού από τα ΜΜΕ, ραγδαίος εκφασισμός της πολιτικής ζωής και πολλά άλλα.


Στιγμιότυπο από το 1ο συνέδριο της Χ.Α., 1990. Όταν ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του
δεν έρχονταν σε δύσκολη θέση να απολογηθούν σε κανένα "αστοδημοκρατικό σκουπίδι"
για τις άριες γερμανοναζιστικές καταβολές τους.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - Ο υμνωδός του ναζισμού
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Μιχαλολιάκος τοποθέτησε πρώτο στη λίστα επικρατείας τον 50χρονο καταστηματάρχη επίπλων Χρήστο Παππά.

Πρόκειται για ένα από τα πιο παλιά ιδρυτικά στελέχη της Χ.Α., εκφραστή της γνήσιας ιδεολογικής πτέρυγας της οργάνωσης. Μέσα από την πλούσια αρθρογραφία του στα χρυσαυγίτικα έντυπα, ο Χρήστος Παππάς εκδηλώνει μια παθολογική λατρεία προς τις «προσωπικότητες» της ναζιστικής Γερμανίας.

Άρθρα του στα περιοδικά της Χ.Α. εξυμνούν τον μισάνθρωπο ναζιστή και φανατικό αντισημίτη Γιούλιους Στράιχερ:


Περιοδικό «Αντεπίθεση», τεύχος 9, Σεπτ.-Οκτ. 2002 (κλικ για μεγέθυνση)
Άρθρα του εξυμνούν τους «ηρωικώς πεσόντες Εθνικοσοσιαλιστές» κατά τη μάχη του Βερολίνου:

Περιοδικό «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», τεύχος 122, Ιούν.-Ιούλ. 2005 (κλικ για μεγέθυνση)

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ - Ο τραμπούκος επιχειρηματίας
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ


Όταν ακούμε το όνομά του, το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα στην εικόνα του μπούλη και τσαμπουκαλή του σχολείου.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος έχει χαρακτηριστεί ως ο «αρχιτραμπούκος» της Χ.Α. και μια γύρα στο youtube δε μπορεί παρά να μας το επαληθεύσει.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - Το πουλέν για όλες τις δουλειές
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Φωτό: Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε φωτογραφία με μέλη νεοναζιστικού μουσικού συγκροτήματος, φορώντας t-shirt με στάμπα των εμβλημάτων των Waffen SS. Από το περιοδικό «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ», τεύχος 28, Μάι.-Ιούν. 2007 (κλικ για μεγέθυνση).
Για όσους έχουν ζήσει από πρώτο χέρι τις βιαιότητες και τις αιματηρές επιθέσεις της Χ.Α., πολλά χρόνια πριν η άγνοια και η αμάθεια ορισμένων της φορέσουν το φωτοστέφανο του «πατριωτικού κινήματος», γνωρίζουν πολύ καλά τον φέρελπι νέο Ηλία Κασιδιάρη.
Αν και η πρώτη του δημόσια εμφάνιση έγινε τον Φλεβάρη του 2008 σε τηλεπαράθυρο του Mega, όπου δικαιολογούσε την αιματηρή επίθεση χρυαυγιτών σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην οδό Σταδίου, οι δράσεις του Κασιδιάρη είναι γνωστές ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια στη Γεωπονική.

Μακρινός συγγενής του Μιχαλολιάκου, γνωστός και ως «πουλέν ή δεξί χέρι του αρχηγού», τοποθετήθηκε πρώτος στο ψηφοδέλτιο του Υπολοίπου Αττικής. Ενδεικτικό της επιθυμίας του φυρερίσκου να έχει μαζί του στον .κοινοβουλευτικό αγώνα το πρωτοπαλίκαρό του, είναι ότι, για να φαντάζει πρώτος στο ψηφοδέλτιο Υπολοίπου Αττικής, απέκλεισε από τη λίστα κάθε άλλο υποψήφιο που το επώνυμό του άρχιζε από "Α" έως "Κ".
Ο Κασιδιάρης σε συνέντευξη τύπου με φόντο μια χειροβομβίδα του ναζιστικού στρατού



Άνοιγμα παρένθεσης. Προσέξτε ότι το μπλουζάκι που φοράει ο Μιχαλολιάκος φέρει το σήμα SS-Totenkopf, ή αλλιώς νεκροκεφαλή των Waffen SS.
Πρόκειται για τη ναζιστική μεραρχία που ευθύνεται για εκατοντάδες χιλιάδες δολοφονίες αμάχων στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και το έμβλημα της οποίας φοράει με περηφάνια ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής. Αφιερωμένο στους πατριωταράδες που θα τον ψηφίσουν. Κλείσιμο παρένθεσης.


Ποια είναι όμως τα «λογοτεχνικά προσόντα» του βιβλίου που ο Μιχαλολιάκος καλεί τους οπαδούς του να διαβάσουν; Απολαύστε δυο χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Λουτρά αίματος, τσακισμένα κρανία, κομμένα πόδια και χέρια, εθνοφυλετικές εκκαθαρίσεις, μίσος που ξεχειλίζει σε κάθε πρόταση. Έτσι εννοεί το «λογοτεχνικό ταλέντο» ένα νεοναζιστικό ανθρωποειδές, που η μοναδική του σχέση με τα βιβλία είναι αυτή εδώ.

Το ενδιαφέρον του Κασιδιάρη επεκτείνεται όμως και στα ιστορικά θέματα. Διαβάστε ένα από τα φιλοχιτλερικά του άρθρα στη φυλλάδα «Χρυσή Αυγή», με τα οποία μας καλεί να αναλογιστούμε πόσο παραδεισένιος θα ήταν ο κόσμος μας αν στον πόλεμο κυριαρχούσε ο Χίτλερ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ - Ο σατανιστής
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ

Η περίπτωση αυτού του μισάνθρωπου και αντικοινωνικού στοιχείου έγινε γνωστή μέσω του διαδικτύου, λόγω της συμμετοχής του στο σατανιστικό συγκρότημα black metal μουσικής με την ονομασία Naer Mataron.
Το ψευδώνυμο με το οποίο τον γνωρίζουν όλοι είναι «Καιάδας». Αν και ο Μιχαλολιάκος προσπαθεί να αποτάξει από πάνω του τη ρετσινιά του σατανιστή, λόγω των φιλοσατανιστικών ποιημάτων που έγραφε στη νεότητά του, φαίνεται ότι κάποιες παλιές αγάπες δεν κρύβονται, ιδίως μάλιστα όταν έχουν μεταξύ τους και κοινά ενδιαφέροντα. Ένα από αυτά και ο
"Μεγάλος Θεός Πάνας", στον οποίο, όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, πιστεύει με θρησκευτική ευλάβεια και ο Μιχαλολιάκος.
ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ - Ο πατέρας του «Καιάδα»
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ

Πατέρας του «Καιάδα» είναι ο Σπυρίδων Γερμενής, υπάλληλος φύλαξης (επί το ελληνικότερο: μπράβος), που κατεβαίνει υποψήφιος στο νομό Κεφαλληνίας. Στο βίντεο που ακολουθεί τον βλέπουμε μετά από το κάψιμο του βιβλίου της ιστορίας, να αποκαλύπτει τις ..σιωνιστικές σκοτεινές δυνάμες:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΔΗΣ - Ο ανήλικος ηλικιωμένος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΑΘΗΝΩΝ


Είναι ένα από τα ελάχιστα ιδρυτικά στελέχη που έχουν απομείνει στο πλευρό του Μιχαλολιάκου από τη δεκαετία του '80.
65 χρονών σήμερα, σταθερό μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χ.Α., διατηρεί τη θέση του καθοδηγητή των νεότερων, δεύτερης και τρίτης γενιάς χρυσαυγιτών.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ - Ο «Τόλης88»*
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Πρόκειται για τον συνονόματο μακρινό συγγενή του πρώην ηθοποιού και νυν δημάρχου Στυλίδας.
Σύμφωνα με δήλωση του ίδιου, είναι δραστήριο μέλος της Χ.Α. επί 18 ολόκληρα χρόνια.

Έγινε γνωστός κυρίως από τη συνεδρίαση της 10/4/2012 του δημοτικού συμβουλίου της Λαμίας, στην οποία μετέβη μαζί με πρωτοπαλίκαρά του για να μεταφέρει τις θέσεις της οργάνωσής του στο ζήτημα της ίδρυσης στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους μετανάστες. Η ανοχή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου απέναντι στην παρέμβαση της Χ.Α. με το μανδύα του «ανησυχούντος πολίτη» προκάλεσε την αντίδραση αρκετών πολιτών από τον χώρο της αριστεράς. Αφού ο Γκλέτσος τοποθετήθηκε, αποχώρησε μαζί με τα παλικάρια του, ένα από τα οποία απηύθυνε ναζιστικό χαιρετισμό.

 Σε συνέντευξή του στο σάιτ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ο Γκλέτσος δηλώνει ότι ασχολείται με τα σαλιγκάρια και τις αγροτικές δουλειές και ότι επιθυμία του είναι η περιοχή του να αποκτήσει δική της καλλιέργεια σαλιγκαριών.
Εκτός από την ενασχόλησή του με τα συμπαθή ασπόνδυλα, ο υποψήφιος της Χ.Α. στον νομό Φθιώτιδας έχει και ένα άλλο χόμπι: τη μουσική. Πιο συγκεκριμένα είναι ο κιθαρίστας του νεοναζιστικού συγκροτήματοςHellenic Stompers που το 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο του demo με τίτλο «Ο Δήμιος». Όπως μας πληροφορεί
η ιστοσελίδα της νεολαίας της Χ.Α. σε σχετική παρουσίαση, ξεχωρίζουν τα κομμάτια «Ελληνικά SS» και "White Europe" 
.
Στο τεύχος 28 του περιοδικού «Αντεπίθεση» (Μάι.-Ιούν. 2007) έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε μια πιο αναλυτική παρουσίαση της εμφάνισης των Hellenic Stompers στα πλαίσια της συναυλίας του μετώπου νεολαίας της Χ.Α. «Rock για την πατρίδα» που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιανουαρίου 2007.
Όπως μας ενημερώνει ο ανταποκριτής Χρήστος Ελλαδίτης:
«Ήταν η σειρά των Hellenic Stompers να ανέβουν στη σκηνή και να παρουσιάσουν τραγούδια από την πρώτη τους δουλειά, το demo με τίτλο «Δήμιος». Οι συναγωνιστές, με τον Siegfried να καλύπτει το κενό στα φωνητικά, έπαιξαν ένα επιθετικό και γρήγορο σετ και πραγματικά απογείωσαν τον κόσμο που αποδόθηκε σε pogo μέχρι τελικής πτώσης. Παίζοντας από κλασικό oi!, όπως το «Απόψε ήρθε η ώρα σας» και το «Skinheads Army», μέχρι και το «Ακέφαλος Καβαλάρης» (φόρος τιμής στον Άρη Βελουχιώτη), αλλά και πιο μελωδικά κομμάτια, όπως το «Ελληνικά SS» και «White Europe», απέδειξαν ότι δίκαια θεωρούνται η ανερχόμενη δύναμη της ελληνικής white power σκηνής».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΣΙΑΚΑΣ - Ο Μάστορας
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ο Γιώργος Μισιάκας, από τα παλιότερα στελέχη της οργάνωσης, είναι μόνιμος αρθρογράφος στην εφημερίδα της Χ.Α. με το ψευδώνυμο «Γιώργος Μάστορας».
Για πολλούς θεωρείται ο «Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ» της Χ.Α. λόγω της εμμονής του στην ανάλυση ιδεολογικών θεμάτων.

Στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '90 υπήρξε ο επικεφαλής του μετώπου νεολαίας και υπέγραφε την ομώνυμη στήλη. Όντας φανατικός θαυμαστής του συγκροτήματος Manowar, μετονόμασε αργότερα τη στήλη του σε «Μυστικό του Ατσαλιού».

Μέσα από την αρθρογραφία του, ο Γιώργος Μισιάκας ή «Μάστορας» αποκαλύπτει τα «μυστικά» των πολύπλοκων ιδεολογικών μονοπατιών που ένας χρυσαυγίτης πρέπει να γνωρίζει για να μη χαθεί στο χάος των αντιφάσεων της ιδεολογίας του.

Στις 25/7/97 ο Μισιάκας, απευθυνόμενος προς όσους αντιστέκονται στην εξάπλωση της φασιστικής βίας, έγραψε τα εξής:
«Είναι καιρός να αντιληφθείτε ότι οι δρόμοι μάς ανήκουν πλέον ολοκληρωτικά, χωρίς κανένα ίχνος παραχώρησης. Μπορείτε να αλλάξετε μυαλά και να πορευθείτε στον δρόμο μας, τον δρόμο της Φύσης, της Δύναμης και της Ανθρώπινης Ιστορίας. Κάντε το, ειδάλλως εξαφανιστείτε από μπροστά μας γιατί ΕΜΕΙΣ, οι Δυνατοί, θα σας λιώσουμε σαν τα σκουλήκια».
Για να ακολουθήσει η προτροπή προς τους νεολαίους του:
«Τσακίστε με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο, ό,τι κι αν χρειαστεί, τον κάθε βλάκα που θα τολμήσει να αμφισβητήσει εσάς και τις Ιδέες σας. Κάντε τους να μετανιώσουν για τις επιλογές τους.».
Αυτοθεωρούμενος ως γνήσιος εθνικοσοσιαλιστής, ο Μισιάκας δεν παραλείπει μέχρι σήμερα να καταλήγει τα κείμενα μίσους του με τη φράση «Ζήτω η Νίκη!». Είναι φυσικά η ελληνική εκδοχή του γερμανικού "Sieg Heil".
Παράλληλα με την «ιδεολογική» του δράση, ο Μισιάκας ή «Μάστορας» συμμετέχει στο "hatecore" (σύμφωνα με τη σχετική ορολογία) συγκρότημα των Iron Youth. Πρόκειται για ένα γκρουπ που η «μουσική» του παραγωγή εναλλάσσεται μεταξύ ακατάπαυστου σφυροκοπήματος και γκαρίδων που εξυμνούν τον Χίτλερ, τη βία και το ρατσιστικό μίσος.


ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ - Ο πογκρομολάτρης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

Δεν σταματούν όμως εδώ τα μουσικά «ταλέντα» του ελληνικού νεοναζιστικού κινήματος. Σειρά έχει η παρουσίαση του μέλους του πολιτικού συμβουλίου της Χ.Α., μουσικολόγου Αρτέμη Ματθαιόπουλου, που κατεβαίνει υποψήφιος στο νομό Σερρών.
Πιστεύουμε ότι οι φιλόμουσοι Σερραίοι θα τιμήσουν το ταλέντο του με την ψήφο τους, καθώς υπήρξε ο μπασίστας του θρυλικού θεσσαλονικιώτικου συγκροτήματος με τον αποκαλυπτικό τίτλο «Pogrom».

 «Έρχεστε στη χώρα μας, δεν έχετε δουλειά
πεινάτε σα ρεμάλια και τρώτε τα παιδιά.
Μιλάτε ρωσικά, μιλάτε αλβανικά
μα τώρα θα μιλήσετε σωστά τα, ελληνικά.
Μίλα ελληνικά ή ψόφα!
Τους βλέπω σε πλατείες, τους βλέπω σε βουνά
τους βλέπω και στη θάλασσα, βρωμίζουν τα νερά.
Μα τώρα θα μιλήσετε σωστά τα ελληνικά.
Μίλα ελληνικά ή ψόφα!».
Και επειδή «white power» συγκρότημα χωρίς hate song κατά του «αιώνιου Εβραίου» θα ήταν σαν ψηφοφόρος της Χ.Α. χωρίς κάλλο στον εγκέφαλο, οι Pogrom δεν θα μπορούσαν να μη βγάλουν ένα τραγούδι με την αυθεντική ποιότητα του «Άουσβιτς»:
«Γαμώ τον Βίζενταλ
γαμώ την Άννα Φρανκ
γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
Τ' αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω
αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!
Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω
στο τείχος των Δακρύων θα 'ρθώ να κατουρήσω.
Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς.»
Με αυτούς τους στίχους ομολογούμε πως μπερδευτήκαμε, διότι συνήθως οι νεοναζί αρνούνται φανατικά το ολοκαύτωμα, ενώ αυτοί οι κακόμοιροι το επιβεβαιώνουν. Τσουνάμι εν κρανίω η όλη υπόθεση..
ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ - Η υστερική ξανθιά του Αγίου Παντελεήμονα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΑΘΗΝΩΝ

Αν και δεν προέρχεται από τον σκληρό χρυσαυγίτικο πυρήνα, η Θέμις Σκορδέλη έγινε γνωστή στο πανελλήνιο ως η «υστερική ξανθιά του αγίου Παντελεήμονα», κυρίως από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά πάνελ. Κομβικό σημείο στο οποίο καθιερώθηκε ως «μαϊντανός» των καναλιών ήταν η επίθεση με γιαούρτια εναντίον του Αλέκου Αλαβάνου, παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2010 (διαβάστε επίσης: «Οι χρυσαυγανακτισμένοι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα»). Συνήγορός της σε εκείνη την περίπτωση ανέλαβε ο βουλευτής του ΛάΟΣ Θάνος Πλεύρης.
Ως επάγγελμα δηλώνει τραπεζικός, αλλά στην πραγματικότητα ανήκει στους επαγγελματίες «αγανακτισμένους κατοίκους» που τα τελευταία χρόνια αναδύθηκαν μέσα από το καμίνι της περιοχής του αγίου Παντελεήμονα.

Η φήμη της Σκορδέλη έφτασε μέχρι το βόρειο ημισφαίριο, όταν η.. κοινωνική της δράση προβλήθηκε από ντοκιμαντέρ της νορβηγικής τηλεόρασης.
  πηγη seisaxtheia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου